2010. október 4., hétfő


Kreatív bloger lettem
Ezt a díjat most kaptam, aminek örülök. A díjat Hunfalvy Délibáb küldte, köszönet érte, s rövidesen a szabály szerint még 7 blogernek tovább is küldöm, csak egy kicsit szusszanok a nagy ijedségre, mert nem azért végzi mindezt az ember, hogy díjat kapjon. Ám bolond az az ember, aki nem vallja be, hogy jólesik az elismerés. Jól bizony! Úgyhogy még egyszer köszönöm, de nagyon!
S aztán jönnek a teendőim, ezek a szabályok teljesítése:
1. Meg kell köszönni annak, aki adta. Hun lennék blog Én már azzal kezdtem, hogy köszönöm Enikő!
2. A díjat fel kell tüntetni a blogban. (Lám ez is sikerült!)
3. Az adományzót be kell linkelni (Megtettem, ahol csak volt hely, mert őt érdemes olvasni. Istenieket ír!)
4. Önmagáról el kell árulnia az adományozottnak 7 főbb jellemvonását
( Ez bizony nem könnyű, de kiokoskodom rövidesen: a tudás az élet fűszere-vallom, örülök a sikernek, gyűlölöm a nagyképűséget, a félműveltséget méginkább nem szeretem, szeretek szeretni (az jól esik, ha viszont is érzi az ember), szeretem a tavaszt, a nyarat, a telet és az őszt, szeretem a végtelen szerelmet, talán ennyi is elég ) 5. Az elismerést át kell adni 7 bloggertársnak, nálam ők lesznek:
6. Őket is be kell linkelni. (Sikerült az is!)
7. Megjegyzést kell hagyni az oldalukon, hogy értesüljenek a kitüntetésről.

1 megjegyzés:

Tűzpadka írta...

Kedves Béla!
Az Orosháza ízei című blogod szoktam általában olvasni...De beletekintettem a többi írásodba is. Nagyon kreatív és szimpatikus ember vagy. Szívesen látnálak valamelyik reneszánsz étel próbálkozáson: versenyen vagy csak úgy:)Megtisztelő hogy ennyire fontosnak, vagy szépnek tartod amit készítek. A belinkeléssel eléggé hadilábon állok, én inkább az ételekhez értek. Jelezni fogom a blogomon hogy méltónak találtál erre a díjra. remélem egyszer személyesen is találkozhatunk. Tánczos Sándor